Anmeldelse av Akacia Medical

Akacia Medical er kommet til Norge

AKACIA MEDICAL
4.5/5
 • Grunnlagt: 2019
 • Steder: Sarpsborg
 • Metoder: Hårtransplantasjoner (DHI,BHT og FUE-metoden)
 • Legeteam: Klinikkansvarlig lege Jan Reidar Bærug Hansen sammen med det internasjonale operasjonsteamet
 • Operasjonssal: Inngang er samme inngang som Tune bibliotek og flere operasjonssaler
 • Sertifiseringer: N/A
 • Behandlinger per år: N/A
 • Priser: Prisen settes opp mot antall hårsekker, fra 29 – 70 000 kroner
 • Høyest antall grafts per behandling: 3500 hårsekker med FUE-metoden
 • Finansiering: N/A
 • Pakkepriser: Etter avtale
 • Garantier: Medlemmer av ISHRS, alltid garanti på hårtransplantasjoner
 • Språk som snakkes: Norsk (mulighet for behandlinger i Sverige og Istanbul)
 • Forhåndsbehandling: PRP (Platelet Rich Plasma)
 • Andre behandlinger: Trombocyt behandlinger
 • Tilbyr support: Gratis konsultasjon
 • Kontakt: Ring, skriv en e-post eller send en melding
nordic hair
FÅ KONTAKT MED PROFESJONELLE KLINIKKER

Akacia medical hårklinikk er endelig kommet til Norge. Deres klinikk ble åpnet så sent som året 2019, og de holder til sentralt i Sarpsborg. Siden de ikke ligger i Oslo, kan de tilby lavere priser enn de mest sentrale klinikkene. Til tross for at de er relativt ferske i det norske markedet, så kan Akaciamedical skilte med lang erfaring fra sin klinikk i Sverige og i Tyrkia. Hårklinikken i Tyrkia åpnet så tidlig som i 2001. Den klinikkansvarlige legen i Norge har hele 15 års yrkeserfaring og er blitt spesialist på å utføre hårtransplantasjoner.

Akaciamedical gir deg gratis rådgivning

Akacia hårklinikk kan tilby gratis konsultasjon før du bestemmer deg for hva du vil gjøre med håret ditt. Mange spør seg om hva koster hårtransplantasjon og om dette vil fungere for dem.

Takket være denne klinikkens lange erfaring både fra Tyrkia og Sverige, kan du nå endelig dra til en hårklinikk i ditt eget land. Du kan få råd om både håravfall og ulike behandlingsmetoder, slik som den mest vanlige hårtransplantasjonen med FUE-metoden. Visste du at flere har fått opp øynene for skjeggtransplantasjon med samme metode? DHI og BHT er andre metoder man kan sjekke ut.

DHI (Direct Hair Implant) gjør at du slipper å barbere vekk noe hår, mens BHT (Body Hair Transplantation) bruker kroppshår i stedet for håret fra hodet.

På klinikkens nettside kan du få et visst inntrykk gjennom å sjekke ut deres før- og etterbilder, der man lett ser stor forskjell etter en behandling. Du kan også se filmer om ulike pasienter og deres erfaringer.

Akacia Medical tilbyr gode hårtransplantasjon priser

Siden svært få hårklinikker kan spores på Trustpilot, kan det være smart å sjekke ut andre pålitelige kilder før man bestemmer seg for en klinikk. Det er ikke så mange hårklinikker som legger ut nøyaktig pris, men hos Akacia hårklinikk kan du få en viss innsikt i prisene satt opp i forhold til antall hårsekker.

Det enkleste for å forstå hva du må betale, er å foreta en gratis konsultasjon der du danner deg et bilde av hva du bør få gjort i forhold til ditt hårfeste/ hårtap. Mange velger en hårtransplantasjon tyrkia for å betale minst mulig, men her må man også ta med reiseutgifter og andre kostnader. En Akacia medical hårtransplantasjon Norge kan være like lønnsomt.

FAQ om Akacia medical klinikken

Akaciamedical virker absolutt som en seriøs aktør med mye erfaring, både fra Sverige og Tyrkia. De har norsk lege og operasjonssykepleier, noe som kan virke betryggende i en slik situasjon. Det er tross alt ditt hode og ditt utseende som gjelder.

I og med at denne klinikken holder til utenfor Oslo er prisene ganske gunstige og gjennomsiktige.

Akacia medical gir alltid garanti på sine behandlinger. Deres garanti og betalingsløsning er svensk, noe som gir trygghet, spesielt om du velger en operasjon i Istanbul, Tyrkia.

Akacia medical er en av flere internasjonale klinikker som nå er kommet til Norge. Send inn skjemaet på nettsiden for å få et pristilbud på hårtransplantasjoner fra ledende klinikker.

Ønsker du å utføre en hårtransplantasjon, så anbefaler vi at du foretar en kostnadsfri konsultasjon. Bruk WhatsApp, Messenger eller Telegram, og hårtransplantasjon.com setter deg i kontakt med profesjonelle klinikker.

Kontakt oss via WhatsApp, Messenger eller Telegram