Hårtransplantasjon i Norge

I Norge er det mulig å ta hårtransplantasjon flere steder. Vi skal på denne siden hjelpe deg til å få mer informasjon om hva du må se etter dersom du velger hårtransplantasjon i Norge. Uansett om du har tynt hår som mann, eller du har tynt hår som dame, så vil det være mulig å gjøre noe med det. 

Nå er det ikke like tabubelagt å snakke om kosmetiske inngrep som det en gang var. Så hvorfor skal du lide i stillhet over at du mister håret. Nedenfor vil vi se litt på hvor det er du kan få gjort hårtransplantasjon i Norge og komme med noen tips og råd på veien. Og vi vil se litt på hvilke metoder som er vanligst i Norge.

norsk by

Hårtransplantasjon Oslo

Det finnes mange klinikker som tilbyr hårtransplantasjon i Oslo. De fleste av disse har et generelt godt rykte. Her finner du dyktige kirurger som vet hva de holder på med når de utfører operasjonen eller inngrepep. De mest vanlige måtene å få transplantert hår på i Oslo er FUE-transplantasjon eller DHI metoden.

FUE transplantasjon går ut på å flytte hårsekker fra et område på hodebunnen til et annet. Dette er en metode som foregår uten bruk av skalpell. Det er dermed en prosedyre som etterlater lite arr og kan gjennomføres på en dag. Opptil 3500 hårsekker kan flyttes på en og samme behandling. 

DHI metoden går ut på at hårsekkene tas ut uten barbering (slik som på FUE-transplantasjon). Dette betyr at hårsekkene ikke trenger å vente utenfor kroppen og kan puttes rett inn. Denne metoden gir oftere et bedre resultat, men er mer kompleks og vil koste mer og ta lengre tid. Rundt 1500 hårsekker vil bli flyttet på en behandling. 

Det du kan forvente av en hårtransplantasjon i Oslo er at du får god oppfølging, en god innføring og at du får det du trenger. De ulike tilbyderne av hårtransplantasjon i Oslo har lang fartstid i bransjen og du kan forvente gode resultater så lenge du gjør det du blir fortalt av din kirurg.

Hårtransplantasjon i Norge

Hva kan du forvente

Det finnes flest muligheter for å få Hårtransplantasjon Oslo, ettersom dette er den største byen i Norge. Det å skaffe seg en hårtransplantasjon i Norge for hårtap behandling for menn er lettere enn man skulle tro. Du kjenner sikkert flere som har tatt hårtransplantasjon uten at du vet om det. Er ikke det egentlig ganske rart å tenke på? Uansett så er det absolutt ikke noe problem å få prosedyren gjennomført uansett om du drar til Oslo eller en annen by. Behandlingstiden er kort og det er også rekonvalesens tiden etterpå.

Når du leter etter en klinikk som kan utføre det vil du fort skjønne at prosedyren er ganske enkel og lett gjennomførbar. Du trenger nok ikke å være borte fra jobb mer enn et par dager og du vil få hjelp fra sykepleiere til å forstå hva slags etterpleie det er du må benytte deg av. Dette er et av de enkleste inngrepene du kan gjøre.

Hva koster hårtransplantasjon?

Hårtransplantasjon oslo har forskjellig type pris. Det kommer altså an på hvor og hvem du benytter deg av til hårtransplantasjon oslo. Du kan få ulike pristilbud fra ulike tilbydere. Det anbefales at du henter inn flere ulike priser fra noen forskjellige før du bestemmer deg for en du trives med og vil gå videre med.

Er det sikkert?

Å gjennomføre en hårtransplantasjon er veldig sikkert. Dette fordi de fleste bruker lokalbedøvelse, slik at du ikke trenger å være i narkose. Det gjør at risikoen er veldig mye mindre. Det regnes som et lett kosmetisk inngrep på alle mulige måter.

Hvor lenge må jeg vente på hårtransplantasjon?

Ofte så må du ikke vente lenge i det hele tatt. Avhengig av hvor tynthårmenn så vil det nok anbefales å gjøre det så fort som mulig. Det er jo bedre sent enn aldri, er det ikke det man sier?

Er det enkelt?

Hårtransplantasjon i Norge er veldig enkelt. Dette fordi det er lett å kommunisere med kirurg, sykepleiere og resepsjonister. De vet alle hva som skal til for at du får den aller beste og enkleste opplevelsen. De vil bare at du skal ha det bra!
Få gratis konsultasjon fra en godkjent klinikk i dag

Book en samtale i dag

Uansett om du kan tenke deg en behandling lokalt eller et annet sted, så må du booke en konsultasjon for din hårtransplantasjon i Norge. Dette er for at du skal få svar på dine spørsmål og for at klinikken skal finne ut mer om ditt hårtap, slik at de kan anbefale den riktige behandlingen og gi deg den riktige prisen. 

Her hos oss kan du booke en konsultasjon direkte og helt gratis. Vi hjelper deg med å finne klinikker som matcher deg slik at du kan få de beste tilbudene. Bare trykk her så hjelper vi deg å få til den første kontakten med klinikkene.

 

TA KONTAKT PÅ WHATSAPP, MESSENGER ELLER TELEGRAM