Få tykkere skjegg med skjeggtransplantasjon

Det er ikke bare menn som sliter med hårtap på hodet som behandles med FUE-metoden. De siste årene har det også blitt svært populært med transplantering av skjegg. Mange menn er misfornøyde med tykkelsen og fylden på skjegget, og ved å flytte hår fra nakken til ansiktet kan du få et større og mer mandig skjegg.

På samme måte som ved en hårtransplantasjon bruker man skånsom mikrokirurgi til å plukke hår enkeltvis og flytte dem. Flere klinikker i Norge, som f.eks. Nordic Hair og Poseidon Klinikken tilbyr skjeggtransplantasjon, og mange av klinikkene som tilbyr hårtransplantasjon i Tyrkia utfører også dette inngrepet. Du kan på denne måten kombinere sol og varme med å få den deilige følelsen av å ha et fyldig, maskulint skjegg.

Menn som vurderer skjeggtransplantasjon bør vurdere hva de trenger, og også være klar over årsaker til dårlig skjeggvekst:

  • Lavt testosteronnivå
  • Alder
  • Genetiske faktorer
  • Etnisk bakgrunn
  • Farge på hår og skjegg
  • Dårlig kosthold

Den nye moten

På nittitallet var skjegg veldig umoderne, og du ble nesten sett på som hjemløs om du ikke var glattbarbert. Dette forandret seg drastisk utover på 2000-tallet. Hipsterkulturen blandet med lumbersexual-moten gjorde at skjegg ble svært på moten igjen, og skjeggprodukter som parfymert skjeggolje, skjeggshampoo og -balsam og skjeggvoks selger i bøtter og spann. Men, ikke alle er like begavet med ansiksthår, og det er her skjeggtransplantasjon kommer inn i bildet.

Uansett om du trenger mer hår på toppen av hodet eller rundt kjevepartiet, har vi svært gode erfaringer med klinikker som driver med hårtransplantasjon i Tyrkia. Kirurgene er utdannet på samme vis som her hjemme, og kompetansen er helt på linje med private klinikker i Vest-Europa. De snakker også bra engelsk, så du trenger ikke bekymre deg for språkproblemer. Du kan derfor trygt vurdere å bestille hår- eller skjeggtransplantasjon i Tyrkia.