Ansvarsfraskrivelse

 
Besøk på denne siden etablerer ikke et profesjonelt forhold med hårtransplantasjon.com eller noen av de ansatte. Enhver avgjørelse om å få gjennomført en hårtransplantasjon eller bruk av produkter diskutert på denne hjemmesiden må være gjort sammen med et kvalifisert helsepersonell.
 

Ansvarsfraskivelse for informasjon & innhold

Innholdet vi gir tilgang til på vår hjemmeside er for kun ment som informasjon, og garanterer ikke utfall eller gir råd. Informasjonen er samlet og Hentet fra anerkjente kilder; likevel tar vi ikke noe ansvar for feil, mangler eller forklaringer. Ingen, selv de som jobber i våre klinikker, bør bruke denne informasjonen for å selv-diagnostisere eller selv-behandle noen form for helserelatert tilstand. Vi gir ingen garanti eller lovnad om nøyaktigheten, tidløsheten eller bruksmåtene til vårt innhold.

Vi tar ikke noe ansvar for feil, unøyaktighet, utelatelse, eller misledende utsagn. Hårtransplantasjon.com ekskluderes fra ansvar for ethvert tap, krav, påstand eller skade av enhver tjeneste fra denne siden. Informasjonen som er presentert kan til enhver tid bli oppdatert, spesielt etter hvert som ny vitenskapelig informasjon blir tilgjengelig om hårtransplantasjon.

Ansvarsfraskrivelse for tilslutning

Referanser på denne siden til enhver spesifikk kommersiell eller ikke-kommersiell tjeneste, prosess eller produkt ved navn, trademark, produsent eller tilsvarende kan ikke tolkes eller antas å være en tilslutning eller anbefaling.

Ansvarsfraskrivelse for bilder og annen media

Bilder, animasjoner eller videoer på denne siden er kun for demonstrasjon. De kan ikke brukes om et garantert spesifikt utfall eller forventning.

Ansvarsfraskrivelse for eksterne linker

Linker til andre eksterne websider er her kun for din enkehets skyld. Følg liker på egen risiko. Vi tar ikke noe ansvar for nøyaktigheten av informasjonen som finnes på disse sidene, eller om det er trygt å besøke siden.