Klinikk anmeldelse

idealofMed anmeldelse

IdealofMeD er et selskap med svensk tilknytning som tilbyr hårtransplantasjon i Tyrkia. De kombinerer nordisk perfeksjonisme med medisinsk kunnskap og de fordelaktige prisene på hårtransplantasjon som finnes i Tyrkia.

Aktøren har dukket opp som et friskt pust og tilbyr et godt tilpasset konsept. I denne IdealofMeD anmeldelsen skal vi se nærmere på om de gode kundeanmeldelsene og tibakemeldingene på nett er berettiget.

IdealofMeD vurdering

4.5/5

4.7/ 5.0

Bestilling og konsultasjon
Forbehandling
Beliggenhet og overnatting
Klinikken
Intervensjoner og medisinsk team
Ettervern

IDEALOFMED GJENNOMGANG SAMMENDRAG

Bestilling og konsultasjon

4 / 5

Det som ved første øyekast utmerker seg ved IdealofMeD er operatørens oversiktlige og informative nettside. Under overskriften «hårtransplantasjon» har de samlet stort sett alt av informasjon for de som vurderer en hårtransplantasjon. Her kan de enkelt finne ut av hva de trenger å vite om prosessen og hva som tilbys. 

IdealofMeD er en leverandør av hårtransplantasjoner i Tyrkia som kombinerer det de kaller «nordisk medisinsk tradisjon og perfeksjonisme med tyrkisk gjestfrihet».

Den skandinaviske tilknytningen og sikkerheten det innebærer er et stort pluss for norske kunder. Prosessen med å reservere time er enkel og starter med en gratis konsultasjon. Aktøren kan nås via et bestillingsskjema eller telefon. Vi ikke kan finne en prisliste med omtrentlige priser, og det er dette som senker totalvurderingen litt. Det er imidlertid vanlig blant klinikker at prisene oppgis under konsultasjonen, da betingelsene for en hårtransplantasjon er individuelle og avhenger av forutsetninger og ønsket resultat.

Konsultasjon og forbehandlinger

5 / 5

IdealOMeD tilbyr hårtransplantasjoner hvor alt er inkludert, fra henting av en dedikert sjåfør til konsultasjoner og opphold på et fire- eller femstjerners hotell (avhengig av hvilken pakke pasienten velger.) Å kunne slappe av før en hårtransplantasjon er viktig, og det er noe aktøren legger vekt på. Tidligere pasienter som har bestilt hos klinikken fortalte at de fikk et sett med produkter i postkassen kort tid etter bestilling.

En annen stor fordel med IdealofMeD er de fleksible bestillingsvilkårene. De tilbyr gratis avbestilling dersom noe uforutsett skulle oppstå. Dette skaper stor trygghet for kunden, da det er mange uforutsette ting som kan skje som kunden ikke har kontroll over..

Som vi nevnte tidligere skulle vi gjerne sett en oversiktlig prisliste på selskapets hjemmeside. Den store fordelen med hårtransplantasjoner i Tyrkia er de lave prisene, og indikasjoner på døgnpriser er ofte en avgjørende faktor for de som leter etter en hårklinikk. Det er imidlertid vanlig at klinikkene gir prisinformasjon ut fra pasientens individuelle behov. Etter en samtale med selskapet fikk vi en komplett prisoversikt.

Beliggenhet og overnatting

5 / 5

Noe som i høyeste grad bidrar til IdealofMeDs høye karakter er mottakelsen og det godt planlagte oppholdet i Tyrkia. Pasienten møtes på flyplassen av en engelsktalende kontaktperson og VIP-transporten inkluderer blant annet gratis Wi-Fi og gratis minibar.

Reisen fra flyplassen går direkte til sykehuset for en kort 15-minutters stopp for blodprøver. Deretter overføres pasienten til et fire- eller femstjerners hotell (avhengig av valgt pakke). Hotellet ligger maksimalt 15 minutter fra sykehuset.

Det å slippe å ordne noe selv og kunne slappe av i trygge omgivelser før en hårtransplantasjon er et stort pluss!

Lokaler

5 / 5

En hårtransplantasjon med IdealofMeD tar vanligvis 6-8 timer. Alle operasjoner utføres på sykehus med A-lisens. De topp moderne lokalene er utstyrt med WiFi, og for å fordrive tiden under inngrepet kan pasienten for eksempel se en film eller høre på podcaster. Det kirurgiske teamet bruker laser for å måle hårtettheten.

Det gjennomtenkte konseptet inkluderer også er en frisør på stedet, som sørger for en frisyre som minimerer synsinntrykket av hårtransplantasjonen.

Kirurgisk intervensjon og medisinsk team

5 / 5

Hårtransplantasjoner hos IdealofMeD bruker Dermojet, som er lokalbedøvelse uten nåler. Vi kan ikke finne detaljert informasjon om teamet hos IdealOfMed. Tidligere pasienter vi har snakket med har gjennomgått behandlinger som ble utført av Dr. Devrim Demirel. Ifølge opplysninger har han mer enn 34 års erfaring som kirurg.

En annen fordel med IdealofMeD er at de tilbyr en miks av FUE-Sapphire og DHI-metoden samtidig for pasienter som trenger dette, for eksempel ved skallet krone kombinert med lite hår på sidene av hodet.

 

Etterbehandling

5 / 5

Etterbehandling for hårtransplantasjon er noe som ofte overses. Et stort pluss med IdealofMed er at de tilbyr en garanti på det transplanterte området. Umiddelbart etter transplantasjonen skal pasienten ha fått produkter for to måneder. Etter transplantasjonen holder det medisinske teamet kontakt med pasienten og overvåker helingsprosessen en eller to ganger i måneden.

Pasienter som velger IdealofMeDs premiumpakke blir en ekstra dag i Istanbul og deltar i hyperbar oksygenbehandling og vitamininjeksjoner, noe som fremskynder helingsprosessen.

OPPSUMMERING

Vi gir IdealofMeD 4,7 stjerner av 5 mulige

4.7/5.0

Vi har vært i kontakt med tidligere pasienter på IDealofMeD som ga oss tilgang til autentiske før- og etterbilder. Vi kan konstatere at legeteamet gjør hårtransplantasjoner med et naturlig resultat. Muligheten for å kombinere FUE-Sapphire og DHI-metoden ved behov er en stor fordel. Garantien som sies å være på 90% av transplantert hår gir ekstra trygghet. Det at IdealofMeD har nordiske røtter er også en trygghetsfaktor for mange.

Det som trekker karakteren litt ned er at vi ikke finner omtrentlige priser på siden. Pasientene vi har vært i kontakt med har imidlertid fått personlig tilpassede faste priser som er helt i tråd med at hårtransplantasjoner i Tyrkia kan være opptil 70% billigere enn i Norge.

Det faktum at IdealofMeD tilbyr et helhetlig konsept hever rangeringen. Vi har kommet over få klinikker med en så nøye beregnet tidsplan som IdealofMed. At pasienten kan slappe av og føle seg trygg er eksemplarisk.

Få en gratis hårtapsrapport i dag og sørg for at du får rettferdige tilbud fra klinikker

Team

Hos IdealofMeD utføres alle hårtransplantasjoner av et kirurgisk team på fire personer

Noe vi synes er interessant med IdealofMeD er at hele hårtransplantasjonen utføres med et kirurgisk team hvor fire personer er til stede. Ved mange andre klinikker er det i de fleste tilfeller kun to personer til stede under hele prosessen, og ekstra medisinsk kapasitet er en ekstra sikkerhetsfaktor. Vi vil gjerne se mer detaljert informasjon om Dr. Devrim Demirel på IdealofMeD nettsted. Informasjonen om Dr. Demirel er riktignok bare et google-tastetrykk unna, men når du står overfor valget mellom flere klinikker er slik informasjon viktig.

Oppsummert består teamet av utdannet medisinsk personell og en personlig koordinator. Det personlige preget får IdealofMeD til å skille seg ut på en positiv måte.

før og etter bilder

IdealofMeD før og etter bilder

Bilder er på gang! Ta kontakt direkte for prissammenligning og mer informasjon!

Vi hjelper deg med å få den beste prisen på hårtransplantasjon

Metoder

Metoder for hårtransplantasjon hos IdealofMeD Tyrkia

IdealofMeD utfører hårtransplantasjoner samt øyenbrynstransplantasjoner og skjeggtransplantasjoner. De retter seg mot både menn og kvinner og bruker de nyeste teknikkene, som FUE-sapphire og DHI. FUE-sapphire er egnet for pasienter som trenger et stort antall grafts og har skallede områder i hodebunnen.

En stor fordel med FUE-sapphire metoden er at det i utgangspunktet ikke blir noen synlige arrdannelser. DHI metoden benyttes når pasienten ønsker tettere hår. IdealOfMed tilbyr også andre typer kosmetiske prosedyrer som kan kombineres med hårtransplantasjonen, som for eksempel tannbehandlinger.

Priser

IdealofMed pris – hva er inkludert i en hårtransplantasjon hos denne aktøren?

Som tidligere nevnt skulle vi gjerne sett en mer detaljert prisinformasjon fra klinikken. De tilbyr fire ulike typer pakker: standard, premium, executive og en pakke for hårtransplantasjon for kvinner. Prisen for hårtransplantasjon hos IdealofMed er basert på antall transplantasjoner og fastsettes under en konsultasjon.

  • Hårtransplantasjonspakke i Istanbul med alt inkludert
  • Sjampoer og produkter for før og etter pleie
  • Fire- eller femstjerners hotell
  • Konsultasjoner før og etter operasjon

FAQ - Ofte stilte spørsmål om klinikken

En hårtransplantasjon hos IdealofMeD tar mellom 6-8 timer, avhengig av hvor omfattende prosedyren er og hvilken metode som brukes.

Ta direkte kontakt med IdealofMeD for før og etter bilder. De beskytter personvernet til kundene og er restriktive når det gjelder å dele denne typen informasjon.

Kostnaden for en hårtransplantasjon ved klinikken er fast og fastsettes under en konsultasjon. Ifølge informasjonen vi har fått er prisen opptil 70% lavere enn i Norge.

Ja, IdealofMeD er et sykehus. Det ligger sentralt i Istanbul og regnes for å være en av hovedlokasjonene for utenlandske pasienter med over 29 spesialistleger.

Få den beste prisen på hårtransplantasjon

NÅR SKAL DIN HÅRTRANSPLANTASJON SKJE?

Vennligst velg et alternativ først.
Vennligst velg et alternativ først.

HAR DU ALLEREDE FÅTT EN HÅRTAPS-RAPPORT?

En hårtaps-rapport inkluderer antallet grafts du trenger, hvilken metode som er best for deg, etc.
Vennligst velg et av alternativene.
Vennligst velg et av alternativene.

PERFEKT!

Uten en nylig gjennomført hårtaps-rapport, kan vi ikke finne gode tilbud fra klinikker; da disse ofte blir for unøyaktige.
Vennligst skriv inn navnet på legen som skrev rapporten
Vennligst skriv inn navnet på legen som skrev rapporten

VELG KJØNN

Vennligst velg et alternativ.
Vennligst velg et alternativ.

VELG HÅRTAPSMØNSTERET DITT

Dette skal stå i din hårtaps-rapport
Based on the Hamilton-Norwood Scale
Vennligst velg et alternativ.
Vennligst velg et alternativ.
Based on the Savin Scale
Vennligst velg et alternativ.
Vennligst velg et alternativ.

HVOR MANGE GRAFTS TRENGS DET I FØLGE DIN HÅRTAPS-RAPPORT?

Skriv inn antallet grafts (kun tall)
Skriv inn antallet grafts (kun tall)

VELG DIN HODEBUNNTYPE

Field is required!
Field is required!

FÅ DITT HÅRVURDERINGSSAMMENDRAG GRATIS INNEN 60-120 MINUTTER

Gjennom våre samarbeidende sykehus (på grunn av helse og kvalitet har vi samarbeid med hovedsaklig sykehus), kan vi tilby våre brukere en personlig gratis hårvurderingsrapport (verdi 2.500 NOK)
In which language would you prefer your free hair assessment to be presented?
Vennligst velg et alternativ.
Vennligst velg et alternativ.

VELG DITT KJØNN

Vennligst velg et alternativ.
Vennligst velg et alternativ.

VELG DIN ALDERSGRUPPE

Vennligst velg et alternativ.
Vennligst velg et alternativ.
Vennligst velg et alternativ.
Vennligst velg et alternativ.

VIL DETTE BLI DIN FØRSTE HÅRTRANSPLANTASJON?

Vennligst velg et alternativ.
Vennligst velg et alternativ.
Vennligst velg et alternativ.
Vennligst velg et alternativ.

LAST OPP 4 BILDER AV HÅRET DITT

Vi trenger å se forran, bak og begge sider.
Click to upload
Field is required!
Field is required!

Suksess! Vi har funnet flere flotte tilbud fra matchende klinikker

Vennligst skriv inn din kontaktinformasjon under og send inn skjema

Perfekt, vi har alt vi trenger for rapporten og dine tilbud

Vennligst skriv inn dine detaljer under og send inn skjemaet slik at vi kan starte prepareringen og gi deg ditt første tilbud.
Skriv inn ditt navn
Skriv inn ditt navn
Skriv inn en gyldig epostadresse
Skriv inn en gyldig epostadresse
Fyll inn byen du bor i
Fyll inn byen du bor i
  • Norge (+47)
  • Norge (+47)
  • Other (+xx)
Field is required!
Field is required!
Skriv inn et gyldig norsk telefonnummer
Skriv inn et gyldig norsk telefonnummer
Skriv inn et gyldig telefonnummer
Skriv inn et gyldig telefonnummer
Ved å sende inn godtar du våre vilkår.
Field is required!
Field is required!