Anmeldelse av Poseidon Klinikken

Kort om Poseidon:

Poseidon Klinikken Vurdering

4/5

4..0 / 5.0

Få håret tilbake hos Poseidon Klinikken Oslo

Poseidon Klinikken Oslo er den eldste rendyrkede klinikken for hårtransplantasjon i Norge, og har siden 2009 utført behandlinger på flere tusen kunder. Poseidon klinikken holder til på Smestad i Oslo vest, rett ved siden av t-banestasjonen med samme navn. De har egen operasjonssal og kontor, slik at hele behandlingen foregår på ett sted. Ved å spesialisere seg innen hårtransplantasjon med FUE-metoden, hvor de flytter 1-4 hårstrå om gangen fra bakhodet til de skallede områdene, har de blitt kjent for gode resultater. Se bare på hodene til kjendiser som Petter Pilgaard og Halvor Bakke.

Skånsom behandling hos Poseidon klinikken

Poseidon hårklinikk fikk sin svenske søsterklinikk i Stockholm i 2011, og ikke lenge etter ble Poseidon klinikken København. De tre klinikkene er eid individuelt, men samarbeider om å utvikle kompetanse innen hårtransplantasjon. De skriver selv at de hele tiden ønsker å være helt i front i forhold til den medisinske utviklingen. De har de siste årene gått bort fra PRP-metoden, som mange tidligere anså for å være den mest effektive måten å transplantere hår på. Mange synes denne metoden gir stygge arr, og den krever også at pasienten blir lagt i narkose.

Poseidon hårklinikk benytter seg av en metode hvor det ikke gjøres noen store snitt eller kutt i hodebunnen, og man får derfor ingen eller få synlige arr. Operasjonen tar fra et par timer og opptil en hel arbeidsdag, avhengig av hvor mange hår som skal flyttes, og det brukes kun lokalbedøvelse. Derfor trenger du ikke å tenke på fasting eller andre forholdsregler i forhold til operasjonen.

Hårtransplantasjon tilpasset dine ønsker

Med en score på 4,8 av fem hos Trustpilot i skrivende stund virker det som de fleste kundene er fornøyde med behandlingen de får. De tilbyr gratis konsultasjon der de sammen med kundene kommer frem til hvor omfattende behandlingen skal være, og på denne måten kommer de frem til en pris på hårtransplantasjon.

En Poseidon hårklinikk erfaring er at det tar litt tid før resultatet virkelig viser seg, og de sier selv at det kan ta opptil ett år før kunden ser resultater. Operasjonene ved Poseidon Klinikken Oslo utføres av Dr. Martha Mergoudi, som er spesialistlege, og sykepleier Giota Kontou, som har spesialisert seg på FUE-behandling. Andre Poseidon klinikken erfaringer er at hodebunnen kan være sår og vond etter behandlingen.

FÅ DE BESTE TILBUDENE

Ofte stilte spørsmål
om Poseidonklinikken

Poseidon Klinikken oppgir at det kan ta opptil en hel arbeidsdag å transplantere hår, men at de fleste behandlinger tar fra 2 til 4 timer, avhengig av hvor mye hår som skal flyttes fra bakhodet til de skallede områdene.

Hårklinikken oppgir ingen priser på sin hjemmeside, og skriver i stedet at de tilbyr en gratis konsultasjon. Sjekk derfor priser hos Apollo Hårsenter og andre steder før du drar, slik at du kan sammenligne.

Det mange tidligere kunder er veldig fornøyde med, er hvordan resultatet forblir mange år senere. På den andre siden kan det virke som om de priser litt høyere enn konkurransen.

Kontakt oss på hårtransplantasjon.com

Ønsker du å utføre en hårtransplantasjon, så anbefaler vi at du foretar en kostnadsfri konsultasjon. Vi setter deg i kontakt med profesjonelle klinikker.

FÅ DE BESTE TILBUDENE