Anmeldelse av The Skin Clinic

The Skin Clinic i Trondheim:

 • Grunnlagt: 2016
 • Steder: Trondheim
 • Metoder: FUE og andre behandlingsformer
 • Legeteam: Dr. Palli van Buren og Dr. Esther Kuhry, samt sykepleiere
 • Operasjonssal: Egen klinikk i Trondheim sentrum
 • Sertifiseringer: N/A
 • Behandlinger per år: N/A
 • Priser: Fra 10 000 til 60 000 for FUE-transplantasjon

The Skin Clinic Vurdering

4.5/5

4..5 / 5.0

 • Høyest antall grafts per behandling: N/A
 • Finansiering: N/A
 • Pakkepriser: N/A
 • Garantier: N/A
 • Språk som snakkes: Norsk, Engelsk, Nederlandsk
 • Forhåndsbehandling: N/A
 • Andre behandlinger: Injeksjonsbehandling, Laser, Plastikk, Hudforbedring.
 • Tilbyr support: Gratis konsultasjon
 • Kontakt: Telefon i kontortiden 09:00-16:00

Få håret tilbake hos The Skin Clinic Trondheim

The Skin Clinic Trondheim utfører en rekke typer inngrep for å hindre aldring og forbedre utseendet til sine klienter. I samme lokaler har de også The Hair Clinic hvor de har to nederlandske leger; Dr. Palli van Buren og Dr. Esther Kuhry. Disse har spesialisert seg på hårtransplantasjon ved bruk av den skånsomme FUE-metoden. I tillegg har The Skin Clinic spesialsykepleiere som er utdannet til å administrere ulike behandling.

Profesjonelle behandlere hos The Skin Clinic

Under det mer hippe sammentrukne navnet theskinclinic har de siden starten i 2016 prøvd å være en ungdommelig skjønnhetsklinikk. Det er gjerne yngre menn i 30-årene som sliter med tidlig skallethet som har størst utbytte av en hårtransplantasjon hos The Hair Clinic. Når man blir skallet på grunn av genetiske faktorer, kan det skje fort, mens håret som ikke forsvinner på sidene og bakhodet holder seg der til man blir gammel. Det er disse hårsekkene som transplanteres, og du kan gå inn i tredveåra med en full manke du kan være stolt av.

Klinikkens sjefslege Palli van Buren kommer fra Holland, men har jobbet i Norge siden 2005. Han har spesialistutdannelse i hårtransplantasjonskirurgi under den berømte kirurgen Dr. Raghu Reddy, som har et av verdens mest anerkjente navn innen hårmedisin. Ansvarlig lege Esther Kuhry har ni års erfaring fra kirurgisk avdeling på St. Olavs Hospital, og har jobbet med undervisning i medisin på NTNU.

The Skin Clinic Trondheim har fått et godt omdømme siden starten, og mange som har The Skin Clinic erfaringer kan fortelle at de følte at de ble tatt godt i mot. The Skin Clinic priser seg også noe lavere enn klinikker i Oslo og Bergen. De er likevel vesentlig dyrere enn klinikker i Sør- og Øst-Europa, hvor du kan få behandling i toppklasse til vesentlig lavere priser.

Hårtransplantasjon eller forebyggende behandling?

Når man først har mistet håret er det ofte ikke så mye man kan gjøre med det selv. Man kan adoptere stilen til Jason Statham eller Vin Diesel og barbere hele hodet, eller man kan bruke parykk. The Skin Clinic Trondheim har fått et godt omdømme siden starten, og mange som har The Skin Clinic erfaringer kan fortelle at de følte at de ble tatt godt i mot. The Skin Clinic priser seg også noe lavere enn klinikker i Oslo og Bergen. De er likevel vesentlig dyrere enn klinikker i Sør- og Øst-Europa, hvor du kan få behandling i toppklasse til vesentlig lavere priser. Hårtransplantasjon Norden har bygd seg opp et stort marked og Nordic Hair klinikk er intet unntak. Siden de holder til i Sverige og Tyrkia, må du belage deg på et lite utenlandsopphold. Men nettstedet er på norsk, slik at du får all den informasjonen du trenger på forhånd på ditt eget språk. En hårtransplantasjon pris er ofte det avgjørende når man tar det endelige valget.
FÅ DE BESTE TILBUDENE

Vanlige spørsmål og svar

The Skin Clinic driver ikke bare med hårtransplantasjon, men også med plastisk kirurgi som f.eks. brystplastikk, buk-plastikk eller ansiktsløftning. Med krysskompetanse kan de se pasienten på en mer helhetlig måte, og slik yte en mer fullstendig support til kunden.

FUE-metoden er enkelt og greit at man skånsomt fjerner tusenvis av enkle hårsekker fra pasientens bakhode og planter dem i det skallede området foran.

The Skin Clinic tilbyr gratis konsultasjon. Avhengig av hvor skallet du er, og hvor mange hår som må transplanteres, kan behandlingen koste alt fra 10 000 til 60 000 kr.

The Skin Clinic tilbyr et bredt spekter av kosmetiske inngrep. Ønsker du mer informasjon om hårtransplantasjon, kan du fylle ut vårt skjema for å se hvilken behandling som passer.

Kontakt oss på hårtransplantasjon.com

Hvis du ønsker å gjennomføre en hårtransplantasjon, vil vi anbefale at du tar en gratis konsultasjon. Vi kan sette deg i kontakt med anerkjente klinikker.

FÅ DE BESTE TILBUDENE