Retningslinjer for personvern

Hårtransplantatasjon.com hjelper deg med å finne de beste klinikkene for hårtransplantasjon. Vi har bygget opp en kunnskapsbank med informasjon som kan brukes både før, under og etter hårtransplantasjonen.

Hvordan samler vi inn personopplysninger

Vi samler inn og lagrer informasjonen du fyller ut i kontaktskjemaene våre. Informasjonen sendes til hårtransplantasjonsklinikkene du blir koblet til. Disse selskapene trenger denne informasjonen for å kontakte deg. All informasjon sendes trygt via https-forbindelser og er kun tilgjengelig for utvalgte personer. Vi bruker også tredjepartstjenester som kan samle inn personopplysninger som IP-adresse og plassering.

Brukerens rettigheter over innsamlet data

Hvis du har fylt ut et skjema på denne nettsiden, eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å motta en fil med personopplysningene vi har om deg. Du kan også be om at vi sletter alle personlige data vi har om deg. Vær oppmerksom på at dette ikke inkluderer data som vi er pålagt å oppbevare for administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige formål.

Kommentarer

Når besøkende legger igjen kommentarer på nettstedet, samler vi inn dataene som vises i kommentarskjemaet, og også den besøkendes IP-adresse og nettleserens brukeragentstreng for å oppdage spam.

En anonymisert streng som er opprettet fra e-postadressen din (også kalt en hash) kan leveres til Gravatar-tjenesten. Gravatar-tjenestens personvernerklæring er tilgjengelig her: https://automattic.com/privacy/. Etter godkjenning av kommentaren din, er profilbildet ditt synlig for offentligheten sammen med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettsiden bør du unngå å laste opp bilder med innebygde plasseringsdata (EXIF GPS). Besøkende på nettstedet kan laste ned og trekke ut alle stedsdata fra bilder på nettstedet.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold somf.eks. videoer, bilder, artikler osv. Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende har besøkt det andre nettstedet. Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn ytterligere tredjepartssporing og overvåke interaksjonen din med det innebygde innholdet. Dette inkluderer sporing av din interaksjon med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget på det nettstedet.

FAQ – Ofte stilte spørsmål

Hvordan behandles bilder som blir lastet opp?

Laster du opp bilder til nettsiden vår anbefaler vi at du unngår bilder med EXIF-GPS, dvs. innebygde plasseringsdata. Besøkende kan laste ned og trekke ut alle stedsdata fra bildene som er tilgjengelige på nettstedet vårt.

Bruker dere informasjonskapsler?

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Spesifikk informasjon om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du kan sperre eller slette informasjonskapsler finner du i våre retningslinjer for informasjonskapsler.

Hvem deler vi dataene dine med?

Dataene dine deles med hårtransplantasjonsklinikkene du er koblet til.

Hvilke rettigheter har du over dataene dine?

Hvis du har fylt ut et skjema på dette nettstedet, eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å motta en eksportert fil med personopplysningene vi har om deg, inkludert alle data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter eventuelle personopplysninger vi har om deg. Dette inkluderer ikke data vi er forpliktet til å beholde for administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige formål.

Hvor sender vi informasjonen din?

Skjemaene du sender inn kan bli sjekket gjennom en automatisert spam-deteksjonstjeneste og vil bli sendt til tilknyttede hårtransplantasjonsklinikker.