Retningslinjer for informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, eller cookies, for å skille deg fra andre brukere av nettstedet vårt. Dette hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du surfer på nettstedet, og gir oss også muligheten til å forbedre nettstedet vårt.

En informasjonskapsel er en liten fil med bokstaver og tall som vi lagrer i nettleseren din eller harddisken på datamaskinen din hvis du samtykker. Informasjonskapsler inneholder informasjon som overføres til datamaskinens harddisk.

Vi bruker følgende informasjonskapsler:

  • Strengt nødvendige informasjonskapsler: Dette er informasjonskapsler som kreves for driften av hårtransplantasjon.com. De inkluderer for eksempel informasjonskapsler som gjør det mulig for deg å logge inn på sikre områder på nettstedet vårt, bruke en handlekurv eller benytte deg av e-faktureringstjenester.
  • Informasjonskapsler for analyse/ytelse: Disse lar oss gjenkjenne og telle antall besøkende og se hvordan besøkende beveger seg rundt på nettstedet vårt når de bruker det. Dette hjelper oss med å forbedre måten nettstedet fungerer på, for eksempel ved å sikre at brukerne enkelt finner det de leter etter.
  • Informasjonskapsler for funksjonalitet: Disse brukes til å gjenkjenne deg når du kommer tilbake til nettstedet vårt. Dette gjør oss i stand til å tilpasse innholdet vårt for deg, hilse på deg ved navn og huske dine preferanser som for eksempel ditt valg av språk eller region.
  • Målrettede informasjonskapsler: Disse informasjonskapslene registrerer besøket ditt på nettstedet vårt, sidene du har besøkt og lenkene du har fulgt. Vi vil bruke denne informasjonen til å gjøre nettstedet vårt og annonseringen som vises på den mer relevant for dine interesser. For dette formålet kan vi også dele denne informasjonen med tredjeparter.

Hvordan kontrollere informasjonskapsler 

Du kan kontrollere og/eller slette informasjonskapsler som du ønsker – for detaljer, se https://cookiesandyou.com/. Du kan slette alle informasjonskapsler som allerede er på datamaskinen din, og du kan stille inn de fleste nettlesere for å forhindre at de plasseres. Hvis du gjør dette, kan det imidlertid hende du må justere enkelte preferanser manuelt hver gang du besøker et nettsted, og noen tjenester og funksjoner vil kanskje ikke fungere.

Vær oppmerksom på at tredjeparter, inkludert for eksempel annonsenettverk og leverandører av eksterne tjenester som analysetjenester over nettrafikk også kan bruke informasjonskapsler som vi ikke har kontroll over. Disse informasjonskapslene er sannsynligvis analytiske eller målrettede informasjonskapsler.

Du blokkerer informasjonskapsler ved å aktivere innstillingen i nettleseren din som lar deg nekte innstillingen av alle eller noen informasjonskapsler. Hvis du imidlertid bruker nettleserinnstillingene til å blokkere alle informasjonskapsler, inkludert viktige informasjonskapsler, kan det hende du ikke får tilgang til hele eller deler av nettstedet.

Hva er informasjonskapsler?

Nettstedet ditt kjører på informasjonskapsler, det samme gjør det meste av Internett. Lov om personvern regulerer informasjonskapsler over hele verden og påvirker de fleste nettsteder, og det kan være vanskelig å finne en balanse mellom personvern og datadrevet virksomhet. 

Informasjonskapsler er den mest brukte teknologien for å spore besøkende på nettstedet, i tillegg til å samle inn og dele disse dataene for en rekke formål. De fleste nettsteder har personvernerklæringer som informerer brukerne i detalj om hver informasjonskapsel som er i bruk på nettstedets domene.